Cautare

623 de rezultate pentru "telefonul telespectatorului la protv" (7.28 secunde)
Pentru sauditii obisnuiti, aceasta a fost un afront la onoarea tribala araba. ... Imaginile neoficiale de la spanzurarea lui Saddam, filmate aparent cu telefonul mobil, au aratat ca oficialii siiti il batjocoreau pe fostul presedinte, il blestemau si scandau numele clericului siit Moqtada al-Sadr.
"Am auzit ca atunci cand s-a decis sa renunte la practicarea medicinii, doctorii s-au bucurat ca au scapat de un asa coleg, iar pacientii pentru ca au ramas in viata", a continuat Hasotti.
Hotelul si telefonul costa Replica reprezentantilor ADR Sud-Vest Oltenia nu s-a lasat asteptata. "Noi am desemnat un reprezentant, nu stiu la care ADR-uri face referire comunicatul ministerului.
Zgonea a facut aceasta precizare dupa ce la finalul sedintei in plen a Camerei Deputatilor mai multi parlamentari au iesit din sala tinand in mana cutiile cu telefoanele noi de serviciu.
"Am ajuns ca in 2007 sa-mi fie teama sa vorbesc la telefon, sa-mi fie teama sa am o conversatie privata cu un prieten si sa am tot timpul institutiile statului ascultand si stand la presiune, comandate de Traian Basescu", a spus Geoana, intr-un talk-show al TVR1.
Deputatul Cozmin Gusa a sustinut ca protestul minerilor a fost "inventat" de liderul sindical Marin Condescu, sustinator declarat al presedintelui Traian Basescu, si care este sprijinit de liderul PD Gorj, Ionel Mantog, fost secretar de stat de la Ministerul Economiei si Comertului.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi, in replica la interventia televizata a lui Traian Basescu, ca se astepta ca presedintele "sa fabrice ceva" impotriva sa, dar nu se astepta ca presedintele sa aiba "o atitudine atat de lamentabila".
 Fosta sefa a Inspectoratului Scolar Judetean a atacat-o dur pe Ersilia Oprescu, spunând ca liberala nu a avut alta preocupare de când a venit la conducerea ISJ decât aceea de a sanctiona directorii care nu sunt membri PNL.
Soarta lui Petre Stanca este subiect tabu deocamdata - ne-a precizat o domnisoara/doamna care ne-a raspuns, ieri, la telefonul secretarului general al PSD, Titus Corlatean.
Potrivit articolului 85 din Constitutie, in caz de remaniere guvernamentala sau de vacanta a postului, presedintele Romaniei revoca si numeste, la propunerea primului-ministru, pe unii membri ai Guvernului. ... In prezent, Teodor Melescanu detine functia de ministru al Apararii si asigura interimatul la Ministerul Justitiei.
Pana nu de mult, Pripis a fost adjunct, insa versiunea oferita de Fetislam este aceea ca el personal nu a fost niciodata sef "plin" la Corpul de Control, ci a avut doar atributii de director general, prin delegare, intrucat postul de director general fusese suspendat.
Marea afacere a "tunurilor imobiliare din Grindul Chituc", cum s-a exprimat mai multa lume in ultima perioada, scoate la iveala nume importante ale Constantei.
, a efectuat prima deplasare la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Tulcea - oficiu subordonat comisariatului constantean. ... Impreuna cu autoritatile, vom incerca sa gasim o solutie la aceasta problema", a declarat seful CRPC.
Datorita inspectiilor stricte efectuate in ultimii ani de catre inspectorii Serviciului PSC (Port State Control-controlul navelor sub pavilion strain) la bordul navelor straine care intra in porturile autohtone, calitatea acestor nave sub pavilion strain ce fac escala in porturile romanesti a crescut semnificativ, a declarat pentru "Replica" Gheorghe Stroe, seful Serviciului PSC din cadrul Autoritatii Navale Romane (ANR).
Din lipsa de fonduri, Gelu Iordache (foto), primarul orasului Baneasa, a decis de doua luni sa nu mai plateasca salariile angajatilor din subordine, pentru a putea plati, in schimb, facturile la energia electrica, decontarea transportului la profesori si acordarea ajutorului social celor nevoiasi.
Unele produse sunt la mana a doua. ... Acestea sunt produsele pe care Fiscul trebuie sa le valorifice prin magazinul propriu sau la licitatii si au fost confiscate de organele abilitate in acest sens sau au intrat in proprietatea privata a statului.
Consilierii municipali din Banie nu suporta gandul de a renunta la drepturile banesti legale, ba chiar nici la cele nelegale, desi nici unul dintre ei nu traieste din indemnizatia publica si are suficienti bani sa-si plateasca telefonul.
Catalin Ivan, membru al Comisiei Parlamentului European pentru cultura si educatie, a facut referire, in scrisoarea sa, la comportamentul repetat al presedintelui roman Traian Basescu, precum si la actiuni ale premierului italian Silvio Berlusconi, considerand ca aceste comportamente transmit un mesaj gresit europenilor, care vad in reprezentantii lor inclusiv modele morale.
Directorul adjunct al agentiei de presa ITAR TASS, jurnalistul Mihail Gusman, l-a ironizat pe presedintele Traian Basescu, intr-o emisiune la Radio Ecoul Moscovei, facand referire la oraselul natal al acestuia din Dobrogea, la vinul Murfatlar, la mentalitatea sa de vaporean, la campania impotriva cainilor fara stapan, a demolarii chioscurilor, dar si la privirea presedintelui.
Chiar daca a avut telefonul dat pe silentios, Victor Ponta a raspuns la un moment dat unui apel telefonic important si a tinut sa precizeze ca l-a sunat domnul Ion Iliescu. "De luni ne apucam de treaba!", i-a spus Victor Ponta lui Ion Iliescu, la telefon.
google-analytics.com